14:07, sob, 27. Jul

FOTO: Otroci iz vrtca Hoče so danes pokazali Piknik v gozdu, glasbeno predstavo za mamice, očete, babice in dedke





Vrtec Hoče je gozdni vrtec, zato ni presenetljivo, da so za zaključno predstavo danes pokazali Piknik v gozdu. Otroci iz vseh skupin so bili kot skupine živali, ki so ob živahni glasbi zaplesale in pokazale, kako se v gozdu obnašajo živali.

Prav veselje je bilo videti otroke, ki so malo po svoje, malo pa po navodilih vzgojteljic in vzgojitelja prišli pred zbrano občinstvo in zaplesali, poskakovali, tekali ali pa se enostavno ulegli na tla in “spali”.

Tako so nastopili medvedki, ki so iskali medveda za grmom, mravljice, ki so se plazile po tleh, štorklje, ki so se prav tako znašle v gozdu. Pa tudi veverice, lisice, miške in še nekaj drugih živali je bilo danes v večnamenski športni dvorani Hoče, kjer so otroci pokazali, kaj znajo. Tudi najmlajši.

Alojz Velički, ravnatelj OŠ Dušana Flisa Hoče in vrtca Hoče, pa je povedal, da je vrtec gozdni, zato so tudi izbrali tako tematiko. Prav tako še, da upa, da bodo starši zadovoljni in da bo kljub deževnemu vremenu zaigralo sonce v njihovih srcih. Vrtec je bil pred nekaj leti dograjen, povedal je, da je vpis za naslednje šolsko leto tako rekoč končan, zagotovo bodo imeli kar 18 skupin. Napovedal pa je še dogodke, ki bodo današnjemu dnevu vrtca še sledili in so povezani tako z vrtcem in njegovimi enotami kot tudi z osnovno šolo in njenimi podružnicami. Čisto na koncu, na zadnji šolski dan, pa bodo učenci iz te šole strnili vrste z učenci iz osnovne šole v Slivnici in naredili zaključno proslavo. Prav vsem pa je zaželel še lepe počitnice in dovolj počitka do naslednjega šolskega leta.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.