00:20, tor, 9. Jul

FOTO: Po neurju v Mariboru več cest neprevoznih, prometna nesreča v Šentilju





Zaradi neurja je bilo na terenu več policijskih patrulj, ki so preverjale stanje in prevoznost cest na območju Policijske uprave Maribor.

Mariborski policisti so bili obveščeni o več primerih padlega vejevja in dreves na cestišče, zaradi katerega je bil oviran promet, ponekod je voznikom težave povzročala tudi večja količina vode na cestišču. O težavah so tako poročali denimo na Tržaški cesti v Mariboru, v Melju, v Hočah, na Vrbanski cesti v Mariboru in v okolici Tomšičevega drevoreda v Mariboru, na Limbuški cesti, pa tudi na območju PP Ptuj – Janežovci, PP Lenart – Rožengrunt, in drugje.

V zgodnjih jutranjih urah je bila cesta neprevozna v Selnici ob Dravi pa tudi v Rožengruntu (Lenart), vendar sta cesti že odprti. Policisti so bili obveščeni tudi o tem, da je zaradi padlega drevesa zaprta Gorkega ulica, pa tudi o neprevozni cesti skozi Stražun (med Teznom in Pobrežjem).

Prometna nesreča v Šentilju 

“Na območju Šentilja je voznik trčil v drevo, ki je padlo na vozišče, pri tem se ni poškodoval. Na območju Zgornje Kungote je drevo padlo na vozilo med vožnjo, šlo je le za materialno škodo,” so za naš medij še pojasnili na PU Maribor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.