15:20, sob, 31. Avg

FOTO: Po uničujočem požaru so se oglasili v NK Zreče: “To je velik udarec za več kot 120 otrok, ki so z navdušenjem trenirali”





Poročali smo, da je ponoči prišlo do požara klubskih prostorov Nogometnega kluba Zreče.

“Spoštovani prijatelji, starši, sponzorji in ostali podporniki nogometa, s težkim srcem vas obveščamo, da je ponoči, 31.8., naš ljubi Nogometni klub Zreče popolnoma pogorel. V ognju je bila uničena vsa oprema in prostori, ki so več kot 60 let služili kot srce našega kluba. To je velik udarec za več kot 120 otrok, ki so z navdušenjem trenirali v NK Zreče,” so zapisali v klubu.

“Naš klub je skozi leta vzgojil in podpiral številne talente. V našem klubu so delovali med drugim tudi trener Robert Pevnik, reprezentant in do nedavnega kapetan NK Celja Denis Popovič, ter reprezentant Blaž Kramer, vsi imajo veliko vlogo v slovenskem nogometu. Ta tragedija je prizadela ne samo našo skupnost, ampak tudi širšo nogometno družino,” še zapišejo pri NK Zreče.

Lahko jim pomagate

Dodajajo, da bodo kljub tej tragediji storili vse, kar je v njihovi moči, da se otroci in članska ekipa čim prej vrnejo na igrišče: “Vendar pa pri tem potrebujemo vašo pomoč. Vsak prispevek, ne glede na višino, bo pomagal, da ponovno zgradimo naš klub in omogočimo našim mladim športnikom, da nadaljujejo s svojo ljubeznijo do nogometa. Hkrati se iz srca zahvaljujemo vsem klubom, ki so že ponudili pomoč. Vaša solidarnost nam v teh težkih trenutkih veliko pomeni in nam daje dodatno moč, da nadaljujemo.”

Če želite pomagati klubu, lahko svoj prispevek nakažete na spodnji TRR:

Nogometni klub Zreče, Šolska cesta 3, 3214 Zreče
TRR: SI56 0400 1004 7337 929
Namen: POMOČ PO POŽARU
Hvala vsem za vašo podporo v teh težkih trenutkih. Skupaj bomo zmogli!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.