04:24, ned, 28. Jul

FOTO: Policija odprla torbo dostavljavca Glova. Kar so našli, jih je pustilo odprtih ust





Dostavljavec Glova in Bolta je namesto hrane dostavljal nekaj drugega. V Zagrebu so ga pri izvajanju poostrenih nadzornih ukrepov ustavili policisti. V eni roki je imel torbo Bolta, v drugi Glova. V njuni notranjosti pa se ni nahajala hrana.

Cariniki Sektorja za mobilne enote, Služba za mobilne enote Zagreb so preprečili domiseln poskus nezakonite prodaje cigaret in tobaka na mestni tržnici v Zagrebu.

Z izvajanjem ukrepov poostrenega nadzora na območju Zagreba so cariniki Območne enote – Službe za mobilne enote Zagreb na mestni tržnici Volovčica opazili moško osebo, ki je v eni roki nosila rumeno torbo z napisom “Glovo” in zelena torbo z napisom “Bolt” v drugi roki.

VIR: Carina.gov.hr

Zaradi suma, da omenjeni v vrečah za dostavo hrane skriva tobačne izdelke, ki jih prodaja na območju tržnice, so cariniki omenjenega ustavili in pregledali vreče, ki jih je prevažal.

Pri pregledu vsebine omenjenih vrečk je bilo v njih najdenih skupno 7320 kosov (366 zavojčkov) različnih vrst cigaret in 400 gramov drobno rezanega tobaka, namenjeni nadaljnji prodaji na tržnici.

VIR: Carina.gov.hr

Služba za mobilne enote Zagreb bo zoper osumljenca na pristojno občinsko državno tožilstvo vložila kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nedovoljene trgovine. Najdeno blago je bilo zaseženo, pristojnemu carinskemu uradu pa bo posredovan zahtevek za obračun in izterjavo trošarine v skupnem znesku 1103,64 evra, so sporočili iz carinskega urada.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.