16:02, pet, 29. Mar

FOTO: Porisano prenovljeno igrišče, prosijo da se to ne počne več





KMN Sveta Trojica je na družbenem omrežju Facebook zapisal, da se na sledilce obračajo z opozorilom in prošnjo.

FOTO: KMN Sveta Trojica
Zapisali so : “Tokrat se na vas obračamo malo drugače. In sicer s prošnjo ter hkrati opozorilom. Na našem novem prelepem igrišču je bilo za opazit nekaj poškodb na masi od koles ali skirojev od zaviranja, hkrati porisana podlaga in tlakovci, prav tako tribune izgledajo katastrofalno. Kljub opozorilni tabli pred vhodom na igrišče nekateri ne upoštevajo opozoril. Prosimo vas, da se ne vozite z kolesi in skiroji po umetni masi, prav tako vas naprošamo ne rišite po umetni masi ter po tribunah, saj potem mora vse to nekdo počistit, v tem primeru smo se javili člani KMN da bomo ta vikend poskusili počistit podlago ter tribune, vse to iz umetne mase ne gre tako zlahka.”

V projekt je bilo vloženo veliko truda

Dodali so še, da se je bilo v urejeno igrišče vloženega veliko truda: “Nekdo se je zelo trudil, da je naše igrišče tako urejeno ter hkrati posodobljeno in vizualno paša za oči, spoštujmo njihov trud in delo katerega so vložili v ta projekt. Žalostno bi bilo, da ne bi skrbeli za igrišče, saj to je naložba za prihodnje generacije športnikov v našem prelepem kraju. Poskrbimo, da bo naše igrišče vzgled ostalim, za to lahko poskrbi vsakdo izmed nas.”
Tudi župan Svete Trojice v Slovenskih goricah, David Klobasa je objavil prošnjo: “Skupaj poskrbimo, da bo naše igrišče lepo in vzdrževano. Hvala!”

Skupaj poskrbimo, da bo naše igrišče lepo in vzdrževano. Hvala!

Objavil/a David Klobasa dne Ponedeljek, 15. februar 2021

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.