0:37, petek, 27.09.2024
Maribor

FOTO: Poteka intenzivno iskanje za pogrešanim pohodnikom v slovenskih Alpah

|
|

Policija v sodelovanju z Gorsko reševalno službo od včerajšnjega popoldneva izvaja aktivnosti in pregled terena na širšem območju Kamniško-Savinjskih alp, v povezavi s prijavo pogrešanega planinca, ki je po zadnjih podatkih odšel na pohodniško turo v smeri Skute in so svojci z njim zgubili stik. Na izhodišču je bilo najdeno njegovo vozilo. Iskanje tudi s pomočjo helikopterja intenzivno poteka.

Išče se 54-letnega Janeza Suhadolnika. Janez je visok okoli 186 cm, močnejše postave, kratkih temno rjavih rahlo skodranih las. Oblečen je bil v kratke modre hlače z žepi pri straneh, kratko majico oranžne barve, na glavi je imel čepico modre barve s šiltom, obut v pohodne gležnarje rjave barve. Nosil jel večji nahrbtnik oranžne barve. Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi ni bil najden, naprošamo javnost za informacije.

Policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Ljubljana Vič na (01) 586 76 00, ali pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali bi se odločil/a za selitev v drugo državo zaradi boljše zaposlitvene priložnosti?

Loading ... Loading ...