06:14, pet, 5. Jul

FOTO: Praznično vzdušje na OŠ Slivnica





Današnje oblačno dopoldne so si starši, učitelji in učenci OŠ Franca Lešnika Vuka v Slivnici polepšali s tradicionalnim predprazničnim srečanjem. V telovadnici šole so najprej zaploskali plesnim nastopom učenk, potem pa navdušeno izbirali izdelke na božičnem bazarju. Telovadnica je bila skoraj premajhna.

Otroci so polni idej in kreativnosti” je povedala ena izmed mamic. To se je izkazalo tudi na pestri ponudbi njihovega božičnega bazarja, saj so prodajali ročno izdelane okraske, voščilnice, svečnike, koledarje, celo kreme, ki so jih naredili kot rezultat eksperimentov med poukom kemije… “Izdelki so nastajali kar dolgo. Vsako jutro smo se dobivali pred poukom, da smo jih pripravili“, je povedala ena izmed učenk 9. razreda.

bozicni bazar, os slivnica (7)

Pisan nabor izdelkov je pritegnil številne starše in sorodnike. Ne samo, da so bili navdušeni nad ponudbo, kot uvod v tradicionalno medgeneracijsko druženje na šoli, so ponosno zaploskali učenkam, ki so pod vodstvom svojih mentoric za to soboto pripravile posebne, božično-snežne koreografije.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.