FOTO: Pričeli so se dnevi Arnolda Tovornika

Včeraj so odprli tradicionalne Dneve Arnolda Tovornika. Najprej z razstavo v Likovnem salonu Lojzeta Šušmelja, v večer smeha pa so obiskovalce popeljali zasedba Reporter Milan s premiero Swingerji. Tokrat pa so med svoje vrste povabili tudi žensko. V predstavi poleg Matjaža Šalamuna – Šalce, Dejana Vedlina in Tineta Križaniča nastopa tudi Monja Dobnik.

dnevi a. tovornika 2019 (1)V Likovnem salonu Lojzeta Šušmelja so najprej odprli razstavo z naslovom Da se spomnimo in ne pozabimo leta 79. Ob 19. pa so na oder stopili fantje iz zasedbe Reporter Milan in njihova igralka Monja Dobnik., z novo predstavo Swingerji. Gre za zgodbo Milene in Stojana, ki sta par že 15 let. Rada bi popestrila svoje življenje, ker menita, da mora biti seks naravna možnost v vsakem prijateljskem odnosu v katerem obstaja vzajemna privlačnost. Ampak kje in kako najti tiste, ki razmišljajo podobno. Vse in največ smo lahko doživeli v premierni predstavi Reporterja Milana s srečnim koncem – Swingerji.

dnevi arnolda tovornika 2019, reporter milan (3)

Rdeča nit je vselej smeh, zato so tudi letos obiskovalcem ponudili pet odličnih večerov komedije, v času od 8. do 12. marca. Vsi se bodo zgodili v Hramu kulture v Selnici.

V soboto, 9. marca ob 19h, bo Žlahtni Primož Forte, z veliko mero humorja in mnogimi ganljivimi trenutki, na odru razgrnil celo plejado zgodb in likov, ki smo jih tako radi gledali, ter jih bo v svojem sočnem jeziku zapletel v sproščen, komični vrtinec. Vsem dobro znani Avguštin Rebula, po domače Gušto, priljubljeni lik iz popularne slovenske romantične komedije Ena žlahtna štorija, se vrača! V nedeljo 10. marca ob 19h, pa bodo gledalci uživali v Štajerski navezi Matjaž Javšnik in Martina Ipša. Štajerska Naveza je najnovejši hit na domači stand-up sceni, ki je do zdaj razprodala Dvorec Štatenberg, Hotel City v Mariboru, Festivalno dvorano v Ljubljani… Vas zanima, kaj se zgodi, ko daste skupaj na oder dva zabavna Štajerca? Še ena smeha polna naveza pa sledi v ponedeljek, 11. marca ob 19h, ko bosta na oder Hrama kulture stopila Vlado Novak in Gojmir Lešnjak Gojc. Zaprašena, staromodna in rahlo nostalgična komedija I (love) Njofra, za vse jugo nostalgike in tiste, ki to niti slučajno ne želijo biti. S petjem in plesom – zakaj pa ne?! Naturaliziran Mariborčan (Vlado Novak) in Ona, morda Ljubljančanka z meščanskim, intelektualnim pedigrejem (Gojmir Lešnjak Gojc)…

Osrednje dogajanje Dnevov Arnolda Tovornika, pa bo v torek, 12. marca ob 19h, s komedijo Tvoj bodoči bivši mož, zaključil Vid Valič. Komedija, kjer boste našli koščke svojega življenja, ki jih boste lahko lepili skupaj in Valič vam bo priskrbel lepilo. V osebno izpovedni komediji bo Vid Valič iskal odgovore na mnoga vprašanja in morda bo prav on tisti, ki bo na koncu rekel DA.

Galerija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV