01:35, sob, 20. Apr

FOTO: Pričeli so se dnevi Arnolda Tovornika





Včeraj so odprli tradicionalne Dneve Arnolda Tovornika. Najprej z razstavo v Likovnem salonu Lojzeta Šušmelja, v večer smeha pa so obiskovalce popeljali zasedba Reporter Milan s premiero Swingerji. Tokrat pa so med svoje vrste povabili tudi žensko. V predstavi poleg Matjaža Šalamuna – Šalce, Dejana Vedlina in Tineta Križaniča nastopa tudi Monja Dobnik.

dnevi a. tovornika 2019 (1)V Likovnem salonu Lojzeta Šušmelja so najprej odprli razstavo z naslovom Da se spomnimo in ne pozabimo leta 79. Ob 19. pa so na oder stopili fantje iz zasedbe Reporter Milan in njihova igralka Monja Dobnik., z novo predstavo Swingerji. Gre za zgodbo Milene in Stojana, ki sta par že 15 let. Rada bi popestrila svoje življenje, ker menita, da mora biti seks naravna možnost v vsakem prijateljskem odnosu v katerem obstaja vzajemna privlačnost. Ampak kje in kako najti tiste, ki razmišljajo podobno. Vse in največ smo lahko doživeli v premierni predstavi Reporterja Milana s srečnim koncem – Swingerji.

dnevi arnolda tovornika 2019, reporter milan (3)

Rdeča nit je vselej smeh, zato so tudi letos obiskovalcem ponudili pet odličnih večerov komedije, v času od 8. do 12. marca. Vsi se bodo zgodili v Hramu kulture v Selnici.

V soboto, 9. marca ob 19h, bo Žlahtni Primož Forte, z veliko mero humorja in mnogimi ganljivimi trenutki, na odru razgrnil celo plejado zgodb in likov, ki smo jih tako radi gledali, ter jih bo v svojem sočnem jeziku zapletel v sproščen, komični vrtinec. Vsem dobro znani Avguštin Rebula, po domače Gušto, priljubljeni lik iz popularne slovenske romantične komedije Ena žlahtna štorija, se vrača! V nedeljo 10. marca ob 19h, pa bodo gledalci uživali v Štajerski navezi Matjaž Javšnik in Martina Ipša. Štajerska Naveza je najnovejši hit na domači stand-up sceni, ki je do zdaj razprodala Dvorec Štatenberg, Hotel City v Mariboru, Festivalno dvorano v Ljubljani… Vas zanima, kaj se zgodi, ko daste skupaj na oder dva zabavna Štajerca? Še ena smeha polna naveza pa sledi v ponedeljek, 11. marca ob 19h, ko bosta na oder Hrama kulture stopila Vlado Novak in Gojmir Lešnjak Gojc. Zaprašena, staromodna in rahlo nostalgična komedija I (love) Njofra, za vse jugo nostalgike in tiste, ki to niti slučajno ne želijo biti. S petjem in plesom – zakaj pa ne?! Naturaliziran Mariborčan (Vlado Novak) in Ona, morda Ljubljančanka z meščanskim, intelektualnim pedigrejem (Gojmir Lešnjak Gojc)…

Osrednje dogajanje Dnevov Arnolda Tovornika, pa bo v torek, 12. marca ob 19h, s komedijo Tvoj bodoči bivši mož, zaključil Vid Valič. Komedija, kjer boste našli koščke svojega življenja, ki jih boste lahko lepili skupaj in Valič vam bo priskrbel lepilo. V osebno izpovedni komediji bo Vid Valič iskal odgovore na mnoga vprašanja in morda bo prav on tisti, ki bo na koncu rekel DA.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.