02:56, pet, 29. Mar

FOTO: Privezovali so ga na verigo. Zdaj zanj iščejo nov, bolj prijazen dom





Mali Šnops je mešanec s terierjem z izrazitim lovskim nagonom, veliko energije in izredno voljo po učenju, pravijo pri Zavetišču za živali Maribor. Zanj iščejo primeren dom po tem, ko so ga dobili v svoje zavetišče. Prej je bil namreč v domu, kjer so ga celo privezovali na verigo.

Da gre za še en primer, ko si ljudje nabavijo psa, pri tem pa se ne pozanimajo za pasmo, tudi če je to mešanec, so zapisali in razložili, da je mali Šnops pristal pri ljudeh, “ki na žalost s takšno “pasmo” psa niso znali delati. Ker jim je večkrat tudi pobegnil, so ga celo začeli privezovati na verigo”.

Zanj iščejo nov, varen dom z veliko aktivnostmi

“Na srečo je pristal pri nas in mi mu bomo iskali zanj primeren dom. Nekoga, ki bo imel zanj čas, ne samo za počasne sprehode, ampak tudi ostale aktivnosti, učenje, igranje, miselne zaposlitve. Star je komaj dve leti in pol, celo življenje je še pred njim in naj bo le-to zanj popolno. Zanj iščemo dom v hiši z nekaj ograjene parcele, brez mačk,” so zapisali z upanjem, da se bo oglasil nekdo, ki bo Šnopsu lahko vse to nudil. Tisti, ki želijo psičku pomagati, naj se obrnejo na Zavetišče za živali na telefonsko številko 02 480 16 60 (od ponedeljka do petka med 8. in 12. uro) ali pa pišejo na elektronski naslov: zavetisce.mb@snaga-mb.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.