18:34, sre, 24. Apr

FOTO: Saj ni res, pa je! Sredi avtoceste sta ustavila avto in naredila to!





Na avtocesti v okolici Celja sta se z avtom ustavila moški in ženska kar na odstavnem pasu in s tem ogrožala tako sebe kot tudi druge udeležence prometa. In zakaj? Očitno za to, da bi posnela fotografijo, s katero bi lovila všečke.

Na strani Ustvarimo reševalni pas na avtocestah so zgroženi ob fotografiji, ki so jo dobili v nabiralnik: “10 let se že ukvarjamo z ozaveščanjem, predstavljamo take in drugačne zgodbe, ki jih piše avtocesta, tudi tragične, videli in dobili smo že ogromno fotografij in posnetkov nevarnih situacij, vsaka posebej strašljiva, mislili smo, da smo videli že vse … Pa smo se spet zmotili…”

Vse za všečke, tudi za ceno življenja? Vir: Facebook, Ustvarimo reševalni pas na avtocestah

V dneh, ko so vsi opozarjali na slabe vozne razmere zaradi zapadlega snega, slabše vidljivosti, spolzkih cest, se je par ustavil sredi avtoceste. Na strani so še upravičeno zapisali: “Slabe vozne razmere, nestrpnost na vsakem koraku, mi se gremo pa malo fotkat na sneg⁉️ Človek sam sebi največja nevarnost‼️ ZGROŽENI SMO.”

Dodali so še: “Fotografija je nastala v okolici Celja danes ali včeraj, prejeli smo jo v nabiralnik, pošiljatelj pa želi ostati anonimen.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.