14:32, sob, 20. Apr

FOTO: Selniški gasilci nudili pomoč, na gasilski avtomobil padlo drevo





Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Selnica ob Dravi so včeraj zvečer pri odstranjevanju dreves doživeli nesrečo. Pri vračanju intervencije se je na gasilsko vozilo podrlo drevo. Poškodovan ni bil nihče, nastala je velika materialna škoda.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Selnica ob Dravi so včeraj zvečer okrog 22.58, na cesti v smeri Sv. Duha na Ostrem Vrhu, s cestišča odstranili šest podrtih dreves. “Pri vračanju z intervencije, se je na naše prvo napadalno vozilo podrlo drevo. Tiste gasilce, ki so bili že zunaj vozila, so veje oplazile. Imeli smo srečo v nesreči, saj nihče od gasilcev ni bil poškodovan,” so zapisali na svojo Facebook stran.

Foto: PGD Selnica ob Dravi
Foto: PGD Selnica ob Dravi

“Ker je vozilo GVC 16/25 nevozno, smo ga bili primorani čez noč pustiti na kraju nesreče. Na pomoč so nam priskočili gasilci PGD Slemen in PGD Ruše, ki so nas odpeljali v gasilski dom in na poti dodatno odstranili še deset podrtih dreves. Hvala! Takrat je Sveti Florijan resnično bdel nad nami. Vsi gasilci smo se živi in zdravi vrnili v gasilski dom. Ne upamo pa si predstavljati, kaj bi se zgodilo, če bi drevo padlo na kateri manjši gasilski avto,” so še dodali.

Foto: PGD Selnica ob Dravi
Foto: PGD Selnica ob Dravi

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.