15:24, sre, 24. Jul

FOTO: Selniški učenci razvijali talente na delavnicah





Učenci OŠ Selnica ob Dravi so včeraj z veseljem “podaljšali bivanje” v šoli. Od jutra do poznega popoldneva so se namreč vrstile raznovrstne delavnice, kjer so razvijali in nadgrajevali svoje talente. Dokazali so se celo pred gosti iz Črne gore.

Raziskovalna dejavnost.
Raziskovalna dejavnost.

Šport v kombiniranem oddelku (za učence od 1. do 5. razreda), slikanje in risanje po pravljici (3. razred), Slovenija – njena naravna in kulturna pokrajina (5. razred), mladi čebelarji (7. in 8. razred), dramatizacija (6. razred), bistre glave – matematične in logične igre s pomočjo računalnika in tablic (učenci od 6. do 9. razreda), raziskovalna dejavnost (9. razred), eksperimentalno delo v naravoslovju (8. in 9. razred), šolski band in glasbena delavnica (od 6. do 9. razreda) ter snemanje reklame. Vsega tega so se lotili učenci, ki jih je na delavnicah vodilo 17 mentorjev.

Dramatizacija.
Dramatizacija.

Ne samo pred svojimi učitelji, učenci so se izkazali tudi pred gosti. Dan “vsešolske” izvedbe delavnic, ki ga sicer prirejajo vsako leto, so tokrat zdužili z obiskom predstavnikov Zavoda za šolstvo in učiteljev iz Črne gore.

Domači in gostujoči učitelji so prisluhnili "mini koncertu" šolskega banda.
Domači in gostujoči učitelji so prisluhnili “mini koncertu” šolskega banda.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.