06:48, pet, 19. Apr

FOTO: Sobotni dež ni preprečil dogajanja na Vuzeniških dnevih, ki je bil včeraj čez dan precej športno obarvan





Čeprav je včerajšnji dan kar nekajkrat postregel z dežnimi kapljami in je bilo videti, da se nekaj aktivnosti skoraj ne bo izpeljalo, so organizatorji in izvajalci Vuzeniških dni vseeno spravili pod streho dnevne aktivnosti.

Namesto tekmovalnega kolesarjenja na Kaštivnik je Smučarski klub Vuzenica izpeljal kolesarski trening, ki je bil prav uspešen, otroci, ki so se ga udeležili, pa zadovoljni.

Vrata svojega muzeja Tomosovih motornih koles in Rogovih koles je imel odprta Jože Herman, ki je tudi naši ekipi pokazal svojo dopolnjeno zbirko.

Jože Herman iz Vuzenice s svojo zbirko Tomosovih motornih koles in Rogovih koles
Nekaj obiskovalcev je prišlo na ogled zbirke mopedov in koles

Popoldan se je na Športnem igrišču v Vuzenici odvil veteranski turnir nogometa na umetni travi ob 50-letnici Kluba malega nogometa (KMN) Vuzenica, kjer so se med vsemi ekipami pomerili tudi veterani, ki so igrali nogomet že pred 50 leti, pa tudi drugi. Odločitev za igrišče z umetno travo se je izkazala za dobro, saj je to igrišče ves čas zasedeno, so še poudarili ob tej priložnosti. Veterani pa so bili tudi veseli, da so lahko skupaj zaigrali.

Nekaj metrov stran pa je ob prireditvenem šotoru za družinsko srečanje otrok, ki trenirajo v Smučarskem klubu Vuzenica, prav ta klub poskrbel za razigrano športno popolne oziroma zgodnji večer. Otroci so bili razigrani in veseli, igrali so košarko, si podajali žogo, predvsem pa so se družili. Njihovi starši pa so ob strani opazovali otroško veselje. V klubu so poudarili, da skrbijo ob vseh treningih in tekmovanjih tudi za sproščeno druženje, saj se tudi tako ustvarja pozitivna energija, potrebna za spodbudo malih in mladih tekmovalcev, ne nazadnje pa tudi, da starši vidijo, kaj se dogaja. Ob tem pa upajo, da bodo imeli tudi nov vpis članov v svoje vrste.

Otroci na družinskem srečanju otrok Smučarskega kluba Vuzenica
Med drugim so metali žogo tudi na koš
“Kaj vse še lahko delamo?” so spraševali otroci, ki so si našli športno zabavo.

Večer pa se je zaključil prav tako v športnem parku, kjer so zaigrali in zapeli Čuki.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.