23:32, čet, 18. Apr

FOTO: Srčen sprejem bronastega Trajkoviča





Ivan Trajkovič je na svetovnem prvenstvu v taekwondoju, v Muju, osvojil odlično tretje mesto in domov prinesel bronasto medaljo. Danes so ga domačni, prijatelji in znanci pričakali v Slovenski Bistrici, kjer so mu izrekli dobrodošlico in mu čestitali.

sprejem, ivan trajkovič (3)

Spomnimo: V petek, 30. junija, se je v Muju zaključil uradni del svetovnega prvenstva v taekwondoju, kjer je Mariborčan Ivan Trajkovič osvojil bronasto medaljo. Kar nekaj vrhunskih tekmovalcev je v Muju zaključilo kariere, žal je bila med njimi tudi naša Nuša Rajher, pri Hrvatih pa Petra Matijašević.

Srčni sprejem po vrnitvi domov

Topel stisk roke, čestitke, objemi in veselje. To je zaznamovalo Ivanov prihod. Tako je proslavil odličen rezultat. Kot je povedal, pa si bo sedaj malo “duška” in se odpočil. “Občutki so odlični. Sedaj si moram malo vzeti na “off2, potem pa proslavit tako kot treba,” je dejal Ivan. Kot je povedal, je z rezultatom zadovoljen. “Moram povedati, da sem bil pred vsako borbo zelo miren. Nisem čutil nobene napetosti, čeprav je bila realna želj medalja, po tem kar sem pokazal v tej sezoni. Mislim, da sem vrhunsko oddelal, čeprav me je v polfinalu “pobralo” zaradi utrujenosti. Nisem si predstavljal, da je lahko tak napor tekmovati dva dni zapored, saj ponavadi v taekwondoju to ni praksa. Vendar sem dal vse od sebe,” je povedal.

Ga pa je presenetil ta današnji srčni sprejem, ki so mu ga pripravili. “Tega res nisem pričakoval, je pa “fajn” to videti,” je dodal.

“Zdaj naju čaka kratek, 10 – dnevni počitek, nato bodo sledile priprave za tekmovanje v Rusiji. To pomeni, da prihaja drugi del sezone, kar pomeni trije gran priji in potem še finalni,” je povedal njegov trener Kristijan Kovačič. 

sprejem, ivan trajkovič (1) sprejem, ivan trajkovič (10) sprejem, ivan trajkovič (11) sprejem, ivan trajkovič (8) sprejem, ivan trajkovič (6)

ivan trajkovič, sprejem

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.