21:46, pet, 19. Apr

FOTO: Tavares razveselil oboževalce





V mariborskem Europarku je včeraj potekalo nepozabno druženje v znamenju športa, ki so se ga najbolj razveselili nogometni navdušenci in navijači NK Maribor. Po zmagi v Celju in osvojenem naslovu državnih prvakov so ljubitelji nogometa lahko uživali v družbi Marcosa Tavaresa. 

tavares in pgd tržec (2)

Kapetan vijoličnih, najboljši strelec mariborskega nogometnega kluba vseh časov, z navdušenimi navijači ni le izmenjal besed, jim podelil avtograma in se fotografiral z njimi, temveč je izžrebal tudi privlačne nagrade: svoj podpisani dres, kopačke, mesto na svojem poletnem nogometnem kampu ter dvakrat po dve karti za VIP-druženje, ki je sledilo po druženju z vsemi obiskovalci Europarka.

 Dobrodelna nota za novo gasilsko vozilo

Marcos Tavares ni razveselil le zvestih navijačev in preostalih ljubiteljev športa, temveč je z dobrodelno gesto polepšal dan tudi gasilcem PGD Tržec – ker zbirajo denar za novo gasilsko vozilo, jim je za njihovo dražbo podaril podpisane kopačke. Družbeno-odgovorno pa se je odzvalo tudi nakupovalno središče Europark in PGD Tržec namenilo simbolično donacijo.

 

tavares in pgd tržec (1)

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.