01:05, pet, 29. Mar

FOTO: Trgovina Jager odprla novo trgovino





Družinsko trgovsko podjejte Jagros d.o.o. iz Rogaške Slatina letos beleži že 31 let poslovanja. Svoje poslovne enote ima predvsem na Štajerskem.

Danes odpirajo 41-to poslovalnico tukaj v Selnici ob Dravi, sicer pa so na mariborskem prisotni že s poslovalnicami v Bistrici ob Dravi, pod Pohorjem v Radvanju, v Prušnikovi, imajo večji center v Melju in poslovalnico v Šentilju, Sladkem vrhu in Dupleku.

Trgovine Jager so na Štajerskem poznane po svoji široki ponudbi, kakovostnih izdelkih in vedno nizkih cenah.

Pri ponudbi v trgovinah Jager dajejo prednost poleg kakovosti tudi izdelkom slovenskega in predvsem lokalnega porekla. Trgovine Jager so družinsko podjetje, katerega sedaj vodi že druga generacija treh bratov. Trgovine Jager sestavlja preko 800 članski kolektiv, ki pa se bo v prihodnje z odprtjem večje poslovalnice v Hočah ter odprtjem centralnega skladišča v Hočah še povečal.

Ob tej priložnosti danes tukaj predajamo v uporabo novi Supermarket Jager, kjer vam bodo nudili popolno ponudbo živil, svežega mesa in široko ponudbo tehnike, gradbenih materialov, kmetijskih strojev in vsega za vrtičkarstvo in kmetijstvo. V etaži pa je široka ponudba tekstila in obutve priznanih blagovnih znamk po ugodnih cenah.

V sklopu objekta bo tudi Kava Bar, kjer vam bodo nudili odlično kavico in ostale napitke.

Danes ob otvoritvi vas trgovine Jager in Kava bar Bistrica vabita, da se okrepčate s sveže pripravljenimi hamburgerji in v trgovini pa vas čakajo tudi degustacije priznanih dobaviteljev. Še posebej vabljeni k pokušini kvalitetnega kruha iz Ptujskih pekarn, kjer velja pekovska tradicija že od leta 1961. Danes ob otvoritvi so za vas pripravili posebne otvoritvene ugodnosti na vseh oddelkih, seveda pa se bodo trudili, da bodo vedno ugodni oz. vedno poceni, kar je tudi slogan podjetja Jagros .

Druge novice

Comment

  • Danica Skok

    20 junija, 2020

    Sem bila zaposlena v Jager Kidričevo sedaj sem upokojena in pozablhena

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.