17:09, čet, 25. Apr

FOTO: Umazana kampanja v Rušah





V teh dneh lahko opažamo potrgane plakate v Občini Ruše. Za odziv smo poklicali Martina Lesjaka in Darka Kneza, saj so njuni plakati na več mestih v kraju potrgani. To sta tudi sama v teh dneh opazila na terenu.

Njunih plakatov so se nepridipravi lotili že drugi dan zaporedoma

Darko Knez, kandidat za župana Gibanja Svoboda, je nad videnim negativno presenečen, početje pripisuje vandalom: “Meni je nepredstavljivo, da obstajajo ljudje, ki nimajo strpnosti. Verjamem, da gre za vandalizem ne pa, da kdo plakate uničuje iz političnih vzgibov. Če pa so to slučajno politični vzgibi, pa to ostro obsojam. Naj se s takšnim početjem ljudem ne vsiljuje mnenja, ampak se naj odločijo sami. Naj samo še dodam poziv ljudi k dialogu, spoštovanju, strpnosti in odgovornosti.”

Uničeni plakati v centru Ruš

Strgani plakati so presenetili tudi Martina Lesjaka, za naš medij se je odzval kratko in jedrnato: “Spoštovani volivci, bolj boste trgali, bolj bom grizel do zmage.” Doda še, da je prvi dan ko je v centru Ruš opazil strgane plakate, le-te popravil, naslednji dan pa so ga na enakih mestih ponovno pričakali uničeni. Izgleda, kot da so v plakate brcali in jih trgali.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.