14:25, ned, 28. Jul

FOTO: Umrl slovenski humorist, novinar in urednik





V 72. letu starosti se je poslovil za vedno eden od dveh “strašnih Jožetov” Jože Krajnc, ki je bil novinar, humorist in urednik pa tudi del tandema “Strašna Jožeta”.

Slovenski mediji poročajo, da se je po infarktu poslovil Jože Krajnc, ki je bil dolga leta znan kot iskriv humorist, novinar in urednik. Znan je bil tudi po odmevni vlogi enega od strašnih Jožetov v razvedrilni oddaji Na zdravje! na TV Slovenija, nato pa sta svoj humoristični vložek prenesla še v oddajo na Planet TV.

Jože Krajnc se je ukvarjal tudi z ljubiteljskim gledališčem, prav tam je sodeloval z Jožetom Robido, s katerim sta ustvarila Strašna Jožeta, poročajo na portalu Svet24.

Od Jožeta Krajnca se bodo poslovili v četrtek, ob 17. uri, na pokopališču v Šmartnem ob Paki, so še zapisali.

Pretresen pa je med drugimi tudi Slavko L. Kovačič, slovenski pevec, član skupine Čudežna polja, ki je zapisal: “Ne morem verjeti. Moj dolgoletni prijatelj Jože, s katerim sva si dnevno izmenjavala štose, drug drugega zafrkavala še nekaj dni nazaj, je naenkrat obmolknil veliko prezgodaj. Ko se na oni strani enkrat srečava, bova nadaljevala. R.I.P. prijatelj.”

Iskreno sožalje tudi iz našega uredništva.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.