22:07, čet, 25. Apr

FOTO: V Božični vasi v Dupleku je bilo veselo – vse od tržnice, drsališča in odra, na katerem je bil Parni valjar





V petek je bilo v Božični vasi polno zanimivega dogajanja. Kljub dežju so namreč na oder stopili člani skupine Parni valjar, na tržnici je ponudniki privabili ljudi k sebi, polno pa je bilo tudi drsališče.

Skupina Parni valjar je igrala in pela velike uspešnice skupine Parni valjak in se z njimi poklonila eni največjih skupin na Balkanu.

Na božični tržnici, ki je bila tako včeraj in bo tudi danes pred Večnamensko športno dvorano Duplek, so bili med vsemi ponudniki tudi osnovnošolci. Namreč učenci osnovnih šol iz Dupleka in iz Korene so poskrbeli za sprotno pripravo sladkih dobrot, ni pa manjkal niti lepo zapakiran čaj, primeren za darilo.

Svojo stojnico je imel tudi domači Nogometni klub Duplek. Tam so ponujali majice, očala in še mnogo drugega, seveda z logotipom, napisom kluba. Na drsališču pa se je trlo obiskovalcev, ki so izkoristili urice tudi za drsanje in zabavo.

Božična vas in tržnica, prav tako tudi drsališče bodo odprti tudi danes. Nenazadnje je danes prav poseben dan, saj pride dobri mož, ki ima pripravljena tudi darila. Samo drsališče pa je pravzaprav odprto vse dni v tedni. Možna je tudi izposoja drsalk za tiste, ki nimajo svojih.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.