10:25, čet, 12. Sep

FOTO: V hudi nesreči na štajerski avtocesti ostal brez nog





28. avgusta ob 13.28 uri, so bili policisti obveščeni, da je na avtocesti A-1 iz Celja v smeri Maribora na pospeševalnem pasu za vključitev na avtocesto pri uvozu/izvozu Slov. Bistrica prišlo do prometne nesreče. Voznik tovornega vozila se je nahajal za tovornim vozilom, ki ga je pred tem ustavil na pasu za vključevanje, ko je vanj trčil osebni avtomobil. Voznik tovornega vozila je pri tem bil huje telesno poškodovan, njegovo življenje pa je ogroženo.

Sedaj je jasno, da je v nesreči prišlo do tako hudih poškodb, da je voznik ostal brez nog. Luck Truck Driver je na družbenih omrežjih zapisal, da sta prišla do kontakta njihovega kolega, “borca” šoferja. Gre zta Roberta Butolena. Na tem mestu so se zahvalili izjemni zdravstveni ekipi, reševalcem, gasilcem, policistom in helikopterski ekipi UKC, ki so Roberta prepeljali v UKC Maribor.

Zapisal je, da bo Robertova žena danes odprla TRR, ob tem pa pozval, če lahko kdorkoli pomaga: “Nakazilo bo na njihov račun brez posrednikov, tako da bodo dobili direktno denar. Imejmo srca, imejmo dušo. Vsak se lahko odpove par evrom in prispeva. Jaz pa Luks bova vse naredila in delava na tem, da jim pomagamo. Seveda pa brez vaše pomoči ne bo šlo.”

Več sledi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.