11:14, sob, 10. Avg

FOTO: V Lovrencu na Pohorju pričetek 31. Jezernikov dni





Lovrenc na Pohorju bo ta mesec v znamenju – med drugim tudi – bogatega kulturnega dogajanja, ki bo privabilo tako ljubitelje gledališča, kot glasbene navdušence. Društvo upokojencev (DU) Lovrenc je že tradicionalno priredilo gledališko predstavo ob odprtju dogajanja z naslovom  Jezernikova gostilna, zvečer pa je v tamkajšnjem šotoru zbrane zabavala skupina Sam’s Fever.

Gledališka predstava Jezernikova gostilna

Dogajanje se je začelo z gledališko predstavo Jezernikova gostilna. Člani DU upokojencev so poskrbeli za nepozabno izkušnjo, ki je gledalce popeljala skozi zgodbo polno humorja in življenjskih spoznanj. Gledališka zasedba je priredila igro, ki bo pritegnila tako mlade kot starejše obiskovalce. Tokrat so dogajanje popestrili tudi člani skupine samotarji iz občine Hoče – Slivnica.

Sam’s Fever: Poklon Elvisu Presleyu

Po gledališki predstavi se je dogajanje preselilo pod šotor pri prireditvenem centru, kjer je občinstvo uživalo v koncertu skupine Sam’s Fever. Skupina, ki slovi po avtentičnih interpretacijah največjih uspešnic Elvisa Presleya, je poskrbela za nepozabno glasbeno doživetje. Od klasikov, kot so “Jailhouse Rock” in “Can’t Help Falling in Love”, do bolj energičnih uspešnic, kot je “Hound Dog”, je bil večer posvečen legendi rock’n’rolla in je navdušil vse generacije.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.