11:19, sob, 31. Avg

FOTO: V Majšperku odigrali kar dva turnirja: v telovadnici Oš Majšperk odbojko, na Bregu pa mali nogomet





Petkovo popoldne in večer sta bila v občini Majšperk zagotovo športna. V telovadnici OŠ Majšperk se je namreč odvil turnir odbojke, na igrišču Športnega parka Breg pa turniur malega nogometa.

Na odbojki so bile tri ekipe, ki so bile tekmovalne in borbene od začetka do konca. Odločili so se, da bodo vsaka igrala proti vsaki. Šteli pa so tudi posamezni rezultati. Organizator turnirja je bil ŠPD Preša, v katerem rekreativno igrajo odbojko že vrsto let in ohranjajo tradicijo.

Čeprav je bilo malo ekip, lani jih je bilo enkrat več, ekipe niso popuščale, prav tako se niso predale. Poleg ekipe organizatorjev, torej ŠPD Preša, sta bili na turnirju še ekipa Kapibare in ekipa Stoperce iz ŠD Stoperce.

V ponih popoldanskih, skoraj večernih urah pa so se na športnem igrišču na Bregu spopadle štiri ekipe malega nogometa. Organizator je bil Športno društvo Breg, ki sicer pripravlja še kakšno drugo tekmovanje. Na asfaltu so svoje nogometno znanje pokazale še ekipa Športnega društva Ptujska Gora, ekipa iz Nogometnega kluba Majšperka in ekipa iz Športnega društva Majšperk.

Ekipe so se med seboj že poznale, največje presenečenje bi jim lahko pokazala ekipa iz Majšperka, saj so jo sestavljali mladi, nadebudni nogometaši, stari tudi manj kot 15 let. Prav zaradi tega so se še pred začetkom ostale ekipe spraševale, kakšna nasprotnica bo ta ekipa drugim. Stavila je namreč lahko na svojo mladost in zagnanost, druge pa na nekaj več izkušenj.

Tako na odbojki kot na malem nogometu pa so poleg tekmovanja vsi poudarili, da gre na teh dveh turnirjih za druženje, ki so mu po pred tekmami in po njih namenili čas.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.