23:37, pet, 5. Jul

FOTO: V Mariboru zaživela Grajska tržnica, namenjena iskanju idej za božično-novoletna darila





Mestne nepremičnine so na Grajskem trgu pripravile tržnico, ki je namenjena iskanju idej za božično-novoletna darila.

Novoletno obdarovanje je v veselje vsem, ki pripravljamo darila, kot tudi tistim, ki darila prejemamo.

Mestne nepremičnine so v mesecu oktobru pripravile tržnico na Grajskem trgu, na kateri boste dobili številne ideje: “Ideje boste dobili tako za poslovna darila, kot tudi darila za vaše najdražje.”

Oktobrska tržnica na Grajskem bo namenjena iskanju idej za lokalna Božično-novoletna darila.

Trajala bo od srede, 11.10.2023 do nedelje, 15.10.2023.

Vse vabijo, da se v petek, 13.10.2023 med 9.00 in 18.00 uro oglasite na Grajskem trgu. Petek bo namenjen promociji daril. Predstavilo se bo 20 različnih lokalnih ponudnikov.

Pravijo, da boste zagotovo dobili idejo za izvirno lokalno darilo, ki bo razveselila tistega, ki mu bo namenjeno: “Naši razstavljavci vam bodo pripravili izdelke, ki jih boste lahko naročili in dodaten promocijski material. Med izvirnimi ponudniki se boste lahko odločili za več manjših različnih kosov, ki jih boste sestavili v paket.”

Vabijo predstavnike podjetij in samostojne podjetnike, da med stojnicami poiščete tisti izdelek, s katerim se lahko zahvalite za sodelovanje poslovnim partnerjem in jim pokažete, da vam je mar za domače lokalne ponudnike: “Veselimo se srečanja z vami in vam želimo veliko zadovoljstva pri izbiri daril.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.