17:56, sre, 24. Apr

FOTO: V Rušah podelili pokale za najboljše športnike leta 2016





Včeraj so v Domu kulture Ruše podelili plakete in pokale najboljšim športnikom leta 2016. Športnik leta_Ruše-22

»Veseli smo, da tudi v Rušah premoremo posameznice in posameznike, ki s svojim trdim, neumornim delom, odpovedovanju, potem na tekmovanjih dosegajo vrhunske uspehe, « je dejal podpredsednik Športne zveze Ruše Ljubo Germič. »Ljubiteljski šport v Rušah ima pravzaprav edino mesto, kajti ni zaposlenih, profesionalnih trenerjev in seveda to pomeni, da so dosežki naših športnic in športnikov še toliko večji, ponosni smo, da spremljamo njihove rezultate,« dodaja. »Vsak poraz je lahko samo začetek nove poti k novim zmagam,« je za konec dejal Germič.

Športnik leta_Ruše-7

Timon Strnad Hiter in Viktorija Žlender sta prejela priznanje za perspektivna športnika leta 2016, ki ga je podelil ravnatelj OŠ Janka Glazerja Ruše Ladislav Pepelnik. Ljubo Germič je podelil plakete za športne dosežke v letu 2016, ki so jih prejeli Enej Rudolf,  Matej Žižek Verdnik, Maj Žižek Vertnik, Lavra Poglovnik, Eva Rauh, Simon Potrč in Benjamin Jodl. Od ekip so pokale prejele ekipa starejših deklic in mladink Shotokan Karate-Do Ruše in nogometna ekipa dečkov OŠ Janka Glazerja Ruše.

Za 60-letni jubilej sta plaketo prejeli Ribiška družina Ruše in Nogometni klub Pohorje. Ekipne pokale so prejeli ekipa članic ŠD Ruše Shotokan Karate-Do Ruše, članice ekipe Kegljaške sekcije DU Ruše in ekipa dečkov OV2 ŠD Ruše, sekcija športna gimnastika.

Športnik leta_Ruše-18

Priznanje za življenjsko delo je prejel Josip Ajda. Na proslavi pa je predsednik ŠZ Ruše Matjaž Vodušek, podelil tudi pokale za najboljše športnike in športnice leta 2016. Pri športnicah je na 3. mestu prejela pokal Neli Štruc, na 2. mestu Mateja Breznik, najboljša športnica je postala Urška Hrašovec. Pri moških je pokal za 3. mesto prejel Andraž Lamut, 2. mesto Marko Muratovič, Žiga Pečnik pa si je pridobil naziv najboljšega športnika leta 2016.

Športnik leta_Ruše-20

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.