14:26, tor, 23. Apr

FOTO: V takšnem stanju je Tim Gajser tekmoval minuli vikend





Slovenski motokrosist Tim Gajser je na preizkušnji svetovnega prvenstva na Sardiniji pred dvema dnevoma osvojil 12. mesto, potem ko je bil 19. v prvi vožnji in osmi v drugi.

A slovenski šampion je očitno na dirki tekmoval hudo poškodovan. Kot so po dirki sporočili iz krovne zveze AMZS, je Gajser na tej preizkušnji nastopil s poškodovano ključnico, poškodbo na treningu prejšnji teden pa so pozneje potrdili tudi v njegovi ekipi Honda.

Čeprav ga je bolelo se je boril

“Vedel sem, da bo zelo težko. A po drugi strani sem vedel, da bo pomembna vsaka točka, zato sem poskusil. Kljub poškodbi se nisem počutil slabo, a v kvalifikacijah nisem prišel med deset in to je precej poslabšalo moje izhodišče. Na žalost sem v prvi vožnji doživel dva padca, a se nisem predal in sem prišel do 19. mesta. V drugi vožnji sem našel prvi ritem na težki progi. Čeprav me je bolelo, sem se boril in vesel sem, da sem dobil 15 točk, ki bodo morda odločilne,” je za spletno stran svoje ekipe dejal Gajser po tekmi minuli vikend.

Hvaležen za podporo

Zdaj pa je na družbenem omrežju Instagram delil zgodbo s kolažem fotografij njegove poškodbe. Več kot očitno ne gre za kakšen nedolžen udarec, temveč za hudo poškodovano ključnico. Ob delitvi fotografij se je zahvalil vse bližnjim, ki so ob njemu, ter dodal da je zanje hvaležen.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.