01:47, pet, 26. Apr

FOTO: V Vuzenici tudi turnirji petanke, tenisa in malega nogometa





V soboto so se v okviru Vuzeniških dni odvijali številni športni dogodki.

Že zjutraj okoli devete ure se je pričel turnir v tenisu in pa tradicionalni turnir trojk v petanki.

Turnir petanke je organiziralo Društvo petanke Arnika iz Vuzenice kot memorial “Anita – Kosta”. Udeležile so se ga ekipe iz petankarskih društev po vsej Sloveniji kot tudi par ekip iz sosednje Avstrije. Igralci so povedali, da se radi vračajo v Vuzenico na ta družabni turnir.

Turnirja se je udeležilo presenetljivo število igralcev, kar 20 trojk, To je zelo veliko število in smo super zadovoljni z izidom dogodka,” je povedal predsednik Društva petanke Arnika Branko Vinšek.

 

Tudi turnir v tenisu je trajal tudi v popoldanskih urah. Organizator Dejan Pušnik je povedal, da je turnir presegel vsa pričakovanja, saj so zabeležili rekordno število prijav. Ker so imeli toliko prijavljenih igralcev, so igrali tako na igrišču v Športnem parku Vuzenica kot v dvorani v sosednji občini Muta. Organizator je bil zadovoljen z udeležbo na turnirju kot tudi z vremenom, saj jim ni bilo treba celotnega turnirja prestaviti na notranje igrišče.

Popoldne ob 17. uri pa se je začel članski turnir malega nogometa na umetni travi. Tudi zanj se je prijavilo kar nekaj ekip, manjkalo pa ni niti gledalcev na stranskih linijah.

Vuzeniški dnevi so tako polni kulturnih, zabavnih in športnih dogodkov, ki se jih ljudje radi udeležujejo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.