04:00, sre, 24. Apr

FOTO: Vandali nad avtomobile na Staneta Severja





Na nas se je obrnil bralec, ki je opozoril na dogajanja na Staneta Severja v Mariboru. Tam naj bi bili v preteklih dneh avtomobili tarča vandalov.

Obrnili smo se na PU Maribor, kjer so nam potrdili, da so bili 21. februarja obveščeni o tem, da je neznani storilec s tovornega vozila odtujil registrsko tablico, materialna škoda znaša po nestrokovni oceni 25 eur. “Policisti obravnavajo še poskus vloma v tovorno vozilo – zlomljeno je bilo eno izmed stekel, vendar iz notranjosti, po doslej znanih informacijah, ni bilo ničesar odtujenega. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni 500 eur. Policisti o dogodkih še zbirajo obvestila,” dodajo na PU Maribor.

Nekaj dni prej poškodovana avtomobila v garaži

“12. februarja smo bili obveščeni o tem, da je neznani storilec poškodoval dva osebna avtomobila, parkirani v garaži. Skupna materialna škoda je bila po nestrokovni oceni ocenjena na 3.200 eur. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preiskavo kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari,” dodajo.

Če naletite na kaj, kar menite, da si zasluži pozornost, nam to lahko posredujete na info.bktv@gmail.com ali Facebook BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.