13:28, sre, 26. Jun

FOTO: Vlak s podobo maskote Lisjaka Foksija širi navijaški duh po Sloveniji





Slovenske železnice in Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez s ponosom predstavljajo poseben vlak, ki je bil tik pred začetkom olimpijskih iger v Parizu preoblečen v grafike OKS – ZŠZ. Vlak v podobi naše maskote Lisjaka Foksija že dober teden vozi po slovenskih tirih in širi olimpijski duh po vsej državi.

Lisjak Foksi, maskota Olimpijskega komiteja Slovenije, je že vrsto let nepogrešljiva opora našim športnikom. S svojo odločnostjo in vzdržljivostjo pooseblja pravi športni duh, hkrati pa prinaša veselje in energijo med navijače. Foksi vedno zagovarja ekipni duh, spoštuje prave športne vrednote in navdihuje vse ljubitelje športa k zdravemu in aktivnemu življenju, usklajenemu z naravo.

“Skupaj s Slovenskimi železnicami želimo vse potnike in širšo javnost opozoriti na prihajajoče olimpijske igre ter s preprosto aktivacijo še dodatno motivirati naše olimpijce in olimpijke, da ostanejo na pravih tirih do zmage. Unikatni vlak z našo živahno maskoto bo pripomogel k ustvarjanju navijaškega vzdušja in krepitvi podpore našim športnikom. Foksi, ki že vrsto let neutrudno navija za slovenske športnike in športnice, bo zdaj z nami na vsaki vožnji. S svojo energijo in igrivostjo bo spodbujal tako športnike kot navijače, da ohranjajo ekipni duh in si prizadevajo za odličnost,” so sporočili iz Slovenskih železnic.

FOTO: Miško Kranjec

Posebna vožnja s Slovensko baklo

Jutri, 18. junija, bo Foksijev vlak imel posebno čast, saj bo prevažal Slovensko baklo na relaciji Maribor – Pesnica in Pesnica – Maribor. To simbolično potovanje bo še dodatno okrepilo navijaški duh in podporo našim športnikom. Na olimpijsko obarvani vožnji se nam lahko pridružite tudi vi!

11:45 – 12:00 zbor na železniški postaji Maribor

12: 00 – 12:05 vlak na relaciji Maribor – Pesnica

12:15 – 12:30 vstop bakle na vlak v Pesnici in vrnitev vlaka v Maribor

12:33 – 12:38 vlak na relaciji Pesnica – Maribor

Vlak Lisjaka Foksija bo vozil po različnih progah po Sloveniji, s čimer bo širil olimpijski duh in povezoval skupnosti po vsej državi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.