09:25, sre, 3. Jul

FOTO: Župan Majšperka je sprejel otroke in jim predal darila





Župan Občine Majšperk Sašo Kodrič je sprejel otroke, ki so se rodili leta 2022, in jim predal darila. Tako so na Občini Majšperk prvič poskrbeli za sprejem otrok, ki pa so jim nato poklonili še čisto pravo cirkuško predstavo klovna Matjaža Kekca.

Župan Občine Majšperk Sašo Kodrič je v poročni dvorani sprejel otroke. Samo dvorano so spremenili tako, da so umaknili stole, na tla pa položili blazine. Otroci, med njimi so namreč tudi taki, ki še ne hodijo, so se posedli, z njimi pa tudi starši, ki so bili prijetno presenečeni nad zabavo, ki jih je čakala. Na vabilih, ki so jih dobili na dom, namreč niso vsega izdali.

Sprejem otrok in njihovih staršev je bil v poročni dvorani
Otroci so dobili nahrbtnike.

Župan je po kratkem nagovoru, v katerem je pozdravil starše in povedal namen srečanja, razdelil otrokom nahrbtnike. Nato pa je sledila zabava, ki jo je pripravil klovn Matjaž Kekec iz skupine Arbadakarba. Pokazal je svoje žonglerske sposobnosti, mimogrede pa še enega dečka naučil vrteti krožnike na palicah.

Klovn Matjaž je na palice dal krožnike.

Sledila je pogostitev, med katero je klovn Matjaž iz balonov ustvarjal razne like, živali. Starši in župan pa so si vzeli čas za sproščen klepet. Med sabo so se tudi spoznali, saj so izkoristili to priložnost tudi za spoznavanje in povezovanje. Ne naazadnje so ugotovili, da bodo njihovi otroci najverjetneje tudi skupaj v vrtcu, kasneje pa še v osnovni šoli.

Tudi žogice so lahko zelo zanimive
Otroci so si žogice tudi podarjali in podajali.
Klovn je pokazal tudi, kako se iz balonov naredi živali.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.