04:56, sre, 26. Jun

FOTO: Župana Majšperka obiskali minimaturanti, otroci iz skupine Ježki, in povedali, kaj si želijo





Neverjetno resno in hkrati neverjetno sproščeno je bilo danes dopoldan v prostorih Občine Majšperk. Otroci iz skupine Ježki majšperskega vrtca so obiskali župana Saša Kodriča in mu povedal svoje želje.

Župan Majšperka Sašo Kodrič je namreč že drugič naredil sprejem za minimaturante, otroke iz skupine Ježki v vrtcu Majšperk. Prišli so enotno oblečeni v majice in kape, se posedli v sejno sobo za veliko mizo in prisluhnili županu, nato pa je še on prisluhnil njim.

Najprej so mu povedali, v kateri vrtec hodijo, kako se imajo. Nato pa jim je on pokazal sistem mikrofonov v sejni sobi. In razložil, kaj pravzaprav pomeni sejna soba, občina in tudi kaj pomenijo projekti. Strinjali so se, da gre za pomembne stvari. In se tudi sami spomnili, da so v enem projektu dobili nove prostore. Gre namreč za generacijo, ki se je z vrtcem selila sem in tja.

V prijetnem, simpatičnem pogovoru so se županu vsak posebej predstavili in povedali, kako se imajo v vrtcu, kaj jim je tam najbolj všeč. Pa tudi, kako si predstavljajo svoj prihod v šolo in kaj bodo počeli tam.

Po “seji” v sejni sobi, so se preselili še v spodnje prostore, kjer so pripravili nastop za župana in občinske delavce, nato pa dobili tisto, kar je bilo v sejni sobi še presenečenje – sladoled.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.