00:26, sob, 27. Jul

FOTO: Zvezdana Mlakar v šoku, požar ji je uničil dom





Igralka Zvezdana Mlakar je na družbenih omrežjih šokirala z novico, da je danes požar zajel njen dom.

Ob tem je Zvezdana Mlakar zapisala na Facebooku: “Če ne doživiš, ne veš. Ko ti zagori dom, se te dotakne in te za vedno spremeni. Cel dan premišljujem o ljudeh, ki so v poplavah izgubili dom, o ljudeh, ki jim domove rušijo rakete. Vedno sem sočustvovala z njimi, a po tej izkušnji razumem tudi drugače.”

Moj dom je ranjen, globoko v drobovje, smo brez gretja in trenutno še brez marsičesa, kar je za normalno življenje pomembnega. A smo živi, dom še vedno stoji.

Svojo izkušnjo je nadaljevala z besedami: “Šele, ko je bilo vsega konec, sem slikala, ta bel dim že pomeni konec nevarnosti. Hvala mojim sinovom in hvala Slavcu, Sofiji, Juni, Milanki in Urški. Klet je zgorela, samo ena slika v njej ni. Kaj mislite, kdo je na njej?”

Na strani Uprave za zaščito in reševanje so ob tem zapisali: “Ob 10.10 je v naselju Suša, občina Ig, v kurilnici stanovanjske hiše zagorela kombinirana peč (plin, drva). Gasilci PGD Golo, Škrilje in Želimlje so zaprli plinski ventil in pogasili požar. Kurilnica je uničena.”

Druge novice

Comment

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.