22:21, ned, 15. Sep

Ganljiva izpoved znane Slovenke: “V Kretski bolnišnici povedali, da je verjetno pred mano zadnja noč. Poslovila sem se od najbližjih”





Savina Atai je na družbenih omrežjih objavila ganljivo izpoved.

“31. marca 2019 so mi v Kretski bolnišnici povedali, da je verjetno pred mano zadnja noč. Poslovila sem se od najbližjih, po devetih letih sem v slovo poklicala tudi mamo. Moja Irena je šla sredi noči na letalo k meni. Po 24ih urah konstantnih preiskav, ko je bila moja vročina krepko čez 39, ko sem nekontrolirano lulala kri, ko sem bila prešibka, da bi me s helikopterjem odpeljali v bolnico v Atene … so končno ugotovili, kaj mi je,” je zapisala v uvodu.

Huda zastrupitev z ogljikovim monoksidom, skupaj z močno razširjeno e-coli bakterijo

“Bakterijo sem dobila od psička, ki sem ga popolnoma sestradanega našla na plaži in ga pripeljala domov. Plin je uhajal iz grelca, v moji novi pisarni. Ker sem imela sočasno dve hudi zastrupitvi, vsako s svojimi tako zelo različnimi simptomi, ki so se izključevali – niso prej našli vzroka.
Ledvici sta mi odpovedovali. Antibiotiki, ki so mi jih dali, pa so mi povzročili tako alergijo, da sem dobila anafilaktični šok in so me morali reševati,” doda.

Celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.