00:13, sob, 20. Apr

Ganljivo: Muca se je po dveh letih vrnila k lastnikom





Po dveh letih se je vrnila k lastnikom.

FOTO: Zavetišče za živali Maribor

Zakaj je čipiranje mačk prav tako pomembno, čeprav je neobvezno? Zavetišče za živali Maribor je namreč delilo zgodbo muce Loti.

“V petek se je oskrbnik odzval na klic gospe, da se na lokaciji mačk, že nekaj dni nahaja novi, lepi, sivi maček, ki ima čudno veliko stekleno ovratnico, ki ga verjetno ovira. Je plašljiv, zato je bilo potrebnega nekaj potrpljenja in maček je bil “ujet” ter pripeljan v ambulanto zavetišča. Pri pregledu smo ugotovili, da je ta “steklena ovratnica” v resnici del starega steklenega kozarca, ki se je odlomil,” zapišejo začetek zgodbe v Zavetišču za živali.

Po dolgih dveh letih se je vrnila k lastnikom

Nadaljujejo, da je uboga mačka glede na tope robove kozarca, živela s tem že nekaj časa in bila celo v dobri kondiciji: “Tudi tako napadalna ni, samo zelo prestrašena in sterilizirana. Preverimo čip… in mačka ima čip! Pogrešana je bila dve leti!! Loti se lahko zahvali samo odgovornim lastnikom, ki so jo čipirali in sterilizirali in se je lahko vsaj po dolgih 2 letih vrnila domov. Veselje je bilo nepopisno. In samo Loti ve, kako je vse to doživela in preživela.”

Zakaj je ČIPIRANJE MAČK prav tako pomembno, čeprav je neobvezno. ZGODBA MAČKE LOTI.
V petek se je oskrbnik odzval na…

Objavil/a Zavetišče za živali Maribor dne Torek, 01. december 2020

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.