00:34, pet, 29. Mar

Gasilci užaloščeni: “Kljub hitremu posredovanju našemu dolgoletnemu županu žal nismo mogli več pomagati.”





Poročali smo, da je danes preminil dolgoletni župan Občine Rače-Fram, Branko Ledinek. Njegova smrt je prizadela številne, na občinski stavbi že plapola črna zastava, ki naznanja to žalostno vest.

Branko Ledinek je Občino Rače-Fram vodil vse od leta 1997, na zadnjih volitvah, ko je bil znova izvoljen za župana, je bil tudi edini kandidat za vodenje občine. Vest o smrti so prek Twitterja sporočili tudi v SLS, katere član je bil, za naš portal pa jo je potrdil tudi podžupan občine Sebastijan Soršak.

Prizadeti so tudi domači gasilci, ki so na družbenem omrežju zapisali: “Danes dopoldan so nas pozivniki poslali na lokacijo, ki smo jo vsi dobro poznali in nas je pustila močno pretresene. Kljub hitremu posredovanju našemu dolgoletnemu županu žal nismo mogli več pomagati. Zapustil nas je naš dragi župan g. Branko Ledinek. Iskreno sožalje njegovim najbližjim. Branko, počivaj v miru.”

Poklonil se mu je tudi županski kolega, David Klobasa, ki vodi Občino Sveta Trojica v Slovenskih goricah: “Ne dojemam … Velika izguba. Zbogom kolega.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.