21:03, sob, 29. Jun

Gregor Ravnik je ta vikend s svojim glasom in stasom razveseljeval mariborsko občinstvo na Festivalu Lent





Gregor Ravnik, priznani operni pevec, nekdanji član Tria Vivere in zmagovalec zadnjega festivala MMS, je ta vikend s svojim glasom in stasom razveseljeval mariborsko občinstvo na Festivalu Lent.

Med tem ko po Sloveniji predstavlja skladbo ‘Vzemi kar imam’ s svojega glasbenega prvenca ‘Med nama’, je v Mariboru nastopil, kot nam je sam zaupal, na krasnem odru, z izjemnimi kolegi glasbeniki in prekrasno publiko.

“Zelo sem vesel, da sem ponovno doživel ljubezen štajerskih ljudi, ki me vedno znova sprejmejo z odprtimi srci. Nedavno smo potrdili tudi moj samostojni koncert z bendom v sklopu praznične turneje 11. 12. 2024 v Narodnem domu v Mariboru, ki se ga že zelo veselim!”

Če pa ste neučakani, in bi Gregorja ponovno radi slišali še prej, lahko vse skladbe z nove plošče, ki jih bo zapel z ekskluzivnimi gosti, svojo najboljšo prijateljico Raiven, primorskim kolegom Žigom Rustja, nekdanjim bandom Trio Vivere in operno prijateljico Štefico Grasselli, slišite na koncertu v Studencu pri Domžalah, 16. avgusta.

To bo večer poln glasbenih presenečenj – poleg avtorskih skladb boste lahko slišali tudi izbrane največje slovenske uspešnice.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.