16:47, čet, 18. Apr

Groza iz tujine: 44-letnega moškega posilil zdravnik





Kurir.rs poroča o grozljivem dogodku v Srbiji. 44-letnik je namreč prijavil posilstvo 40-letnega zdravnika. Opisal je, da je pred šestimi leti umrla njegova mama, takrat je zapadel v depresijo. Obrnil se je na svojega osebnega zdravnika, s katerim sta se spoprijateljila in začela družiti tudi v privatnem času.

44-letnik je spoznal njegove starše, zdravnik pa njegovo družino in zaročenko. Vedel je, da se zdravnik sicer zanima za moške, a ga njegova spolna usmerjenost ni motila. Nekega dne je 44-letni moški imel migreno in takrat je poklical svojega zdravnika, poroča v nadaljevanju Kurir.

Zdravnik se je odzval in prišel k njemu domov in mu dal tableto, ki jo je 40-letnik zaužil. Na tem mestu pove, da ne ve, kakšno tableto je vzel. Spomni se, da se je čez nekaj trenutkov zbudil in
zdravnika videl v spalnici brez oblačil. Klečal naj bi zraven njega in mu lizal noge. Nato mu je obliznil stegna in ga oralno zlorabil. Nato naj bi spet zaspal. Ko se je ponovno zbudil se je počutil ponižano. Odločil se je, da ga bo prijavil policiji, poroča kurir.rs.

40-letnika bodo kazensko ovadili, sumijo, da je 44-letniku dal tableto, zaradi katere je izgubil zavest in ga nato posilil.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.