12:14, čet, 18. Apr

Grozljivo: Kdo je porezal in pretepel do smrti muca Froda, maskoto veterinarske klinike?





Na veterinarski kliniki 300 kosmatih so se poslovili od svojega muca Froda, ki je bil prava maskota te klinike. Nekdo ga je namreč porezal in pretepel, tako da mu zaposleni niso mogli več pomagati.

Muca Froda z veterinarske klinike Tristo kosmatih je nekdo pretepel in porezal. Vir: Facebook,Benjamin Ivančič

“Muc Frodo je res bil prava maskota in odličen srčni terapevt v veterinarski kliniki 300 kosmatih v Ljubljani. Skrbel je za živalce ali lastnike, ki so imeli svojo žival tam na posegu ali pregledu. Tu in tam se je seveda rad malce potepal naokoli (kateri muc se pa ne, a tri dni nazaj ga je nek ali pa morda več brezsrčnih idiotov mučilo, preteplo in porezalo po celem teleščku. Revček se je v neznosnih bolečinah, komaj, ves polomljen, v podplutbah, krvav, vseeno nekako privlekel domov do klinike kjer je stanoval,” je zapisal na Facebooku Benjamin Ivančič. “Punce, ki tam delajo (bil je edini fant v kliniki) so mu skušale pomagati in ga rešiti. Danes je Frodo zaspal sam. Niso mu mogle pomagati. Žal.”

“Zakaj ni kazni za te ljudi, ki to počnejo?”

“Kam gre ta svet? Kakšna družba postajamo? Kdo vzgaja te pošasti, ki to počnejo? Kaj ti mora preskakovati v glavi, da to narediš majhnemu nedolžnemu kosmatemu bitjecu? Zakaj ni kazni za te ljudi, ki to počnejo? Ja, vem nekateri tudi otroke ubijajo ali se sadistično izživljajo nad drugimi ljudmi iz čistega užitka. Upam, da najdejo tega ali te, ki je/so to storili. Raje pa ne povem kako bi tega brezsrčnega sadističnega gnoja kaznoval. Tako, da bi celo življenje (vsak trenutek in to zelo dolgo) razmišljal samo o tem,” je svoje misli ob tem krutem dejanju in njegovih posledicah še zapisal Ivančič.

“Ves naš trud,prošnje in molitve niso bile dovolj.”

Brez besed pa niso niti na veterinarski kliniki, kjer je njihov Frodo včeraj za večno zaspal: “Ena svetla,najlepša zvezdica bo od daleč pazila na nas. Naša in vaša ljubezen,naš Frodo. Ves naš trud,prošnje in molitve niso bile dovolj. Frodo je mirno in spokojno zaspal,v nas pustil toplino za vse njegove mačje in pasje prijatelje,pa veliko praznino,ki je nihče ne bo mogel zapolniti.V kolektivu Tristokosmatih bo manjkal naš edini, zlati fant, njegovo klepetanje njegovi poljubčki, recepcija bo prazna in me ga bomo neskončno pogrešale. Danes jokamo vse njegove punce, Urša, Rebeka, Marina, Ana in Iris.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.