02:22, ned, 28. Jul

GROZLJIVO: Mladoletni vnukinji do smrti obračunali z babico





V soboto zvečer se je v Sarajevu zgodila družinska tragedija v kateri sta mladoletni vnukinji zadavili svojo babico.

Po poročanju portala Slovenske novice sarajevska policija preiskuje smrt 74-letne ženske. Kot piše prej omenjeni portal, naj bi jo, po neuradnih informacijah bosanskih medijev, ubili njeni mladoletni vnukinji. Mladoletnici naj bi v družbi še več prijateljev popivali na domu babice, potem pa so se sprle. “Babici namreč ni bilo všeč, da je v družbi vnuka tudi prijateljica vnukinj, ki ji je sodišče prepovedalo, da se druži z njim.Vnukinji naj bi nato babico zadavili. Ena naj bi jo držala za noge, medtem ko jo je druga davila,” še poročajo Slovenske novice.

Vnukinji sta stari 14 in 15 let. Kot še piše prej omenjeni portal se je zločin zgodil na območju sarajevske občine Stari Grad Sarajevo.

Ob tem pa so še zapisali, da je obdukcija pokazala, da je ostarela ženska umrla nasilne smrti. Po poročanju prej omenjenega portala policija primera ne komentira, saj je preiskava še v teku, a da so povedali le, da so pridržali več mladoletnih oseb, med njimi tudi mladoletnika, ki naj bi bil na kraju tragičnega dogodka.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.