06:48, sob, 20. Apr

Henkel podaril več kot dve toni izdelkov





Iz družbe Henkel Maribor so sporočili, da so v sklopu globalnega programa zajezitve krize, povezane s koronavirusom, podarili več kot dve toni izdelkov (6.500 izdelkov) iz poslovnega programa Beauty Care (Fa tekoča mila ter drugih izdelkov za osebno higieno). Henkel donacija je bila predana predstavnikom CDS Maribor, CSD Ptuj in Ormož ter Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca.

Predstavniki podjetja Henkel Maribor so danes podarili več kot 2 toni izdelkov predstavnikom CDS Maribor, CSD Ptuj in Ormož ter Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca. Foto Henkel Maribor

Poleg tega pa so predstavniki podjetja Henkel Maribor osebno predali tudi 46 prenosnih računalnikov predstavnikom osnovnih šol: Franceta Prešerna, Ribnica na Pohorju, Limbuš in Kungota ter Waldorfski šoli Maribor. Henkel Maribor bo tako omogočil enake možnosti kakovostnega učenja od doma tudi učencem omenjenih osnovnih šol.

Predstavniki podjetja Henkel Maribor so osebno predali tudi 46 prenosnih računalnikov predstavnikom nekaterih osnovnih šol. Foto Henkel Maribor

“V družbi Henkel smo zavezani nuditi pomoč pri reševanju izziva, s katerim se trenutno sooča dobršen del sveta. Skladno z našimi vrednotami, želimo prispevati v boju proti posledicam krize koronavirusa. Prepričani smo, da kot posameznik lahko naredimo veliko, kot družba še več. Spoštovanje in skrb za dobrobit vseh v družbi sta v teh nepredvidljivih časih še posebno pomembna, ter z zagotavljanjem pomoči tistim, ki to najbolje potrebujejo, skupaj ustvarjamo boljši jutri za prihodnje generacije,” je ob današnji predaji donacije izpostavil Christof Vollstedt, direktor družbe Henkel Maribor in vodja proizvodno-oskrbovalne verige.

Danes, bolj kot kadar koli prej, je za prepričevanje okužb izrednega pomena ustrezno in redno umivanje rok, zato Henkel v času spopadanja z zajezitvijo širjenja epidemije koronavirusa v Sloveniji vse svoje napore vlaga v oskrbovanje z izdelki za osebno higieno za več kot 30 trgov v Evropi, vključno s Slovenijo, so še zapisali v sporočilu za javnost.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.