00:13, pet, 26. Apr

Hišna preiskava pri Timu Gajserju?





Spletni portal Siol.net danes poroča o domnevnih hišnih preiskavah pri Timu Gajserju.

Zapisali so, da je v zadnjih tednih slovenska policija skupaj s specializiranim državnim tožilstvom preiskovala svoje zaposlene zaradi ponarejenih PCT potrdil. Pri petih zaposlenih na policiji so v četrtek tudi opravili hišne preiskave, med njimi naj bi bil po neuradnih informacijah Siola tudi Tim Gajser.

A Gajserjeva ekipa je za njihov medij to glasno zanikala. V ekipi Tima Gajserja, ki je zaposlen v policiji kot vrhunski športnik, neuradne informacije zavračajo. “To vsekakor ne drži. Če imate namen objaviti take laži o Timu, nikoli več ne dobite odgovorov. Če ne morete spodbujati športnikov, jih tudi blatiti ni potrebno. Smo zgroženi, kaj obtožujete Tima,” so jim sporočili iz ekipe Gajserja. Odgovor so na Siolu objavili v celoti in je lektoriran.

Policija zaradi varstva osebnih podatkov, ne daje informacij

Siol pa bi naj neuradno izvedel, da je med preiskovanimi zaposlenimi na policiji zaradi ponarejenih PCT-potrdil tudi štirikratni svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser, a tega dejstva niso podkrepili z dodatnimi informacijami.

Z vprašanji o vpletenosti Gajserja v preiskave so se obrnili tudi na policijo, kjer so Siolu odgovorili, da jim zaradi varstva osebnih podatkov ne morejo dati odgovora.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.