05:08, sob, 20. Apr

Huda nesreča: 27-letna voznica v drog, vozilo pa odbilo v potok





Včeraj okrog 8, ure so bili mariborski obveščeni o prometni nesreči, do katere je prišlo na regionalni cesti v Kozjaku nad Pesnico v občini Kungota.

Policisti so z ogledom kraja nesreče in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 27-letna voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega prehitevanja trčila v drog električne napeljave, vozilo je nato odbilo v potok, kjer je obstalo. Voznica se je hudo telesno poškodovala, ter je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Maribor.

Policisti so voznici izdali plačilni nalog

Uprava za zaščito in reševanje o omenjeni prometni nesreči poroča: “Ob 8.10 je v naselju Kozjak nad Pesnico v občini Kungota osebno vozilo zapeljalo s cestišča, trčilo v drog električne napeljave in pristalo na brežini potoka. Gasilci JZ GB Maribor so zavarovali kraj dogodka, nudili prvo pomoč poškodovani osebi in jo prenesli do reševalnega vozila, dvignili vozilo iz potoka, nevtralizirali iztekle nevarne tekočine in odklopili akumulator. Reševalci NMP Maribor so poškodovano osebo prepeljali v UKC Maribor. Zaradi podrtja električnega droga je prišlo do pretrganja električnih vodnikov, zato so bili na kraju prisotni tudi delavci Elektra Maribor.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.