15:32, tor, 23. Apr

Izpoved: “Kako vidimo vrednost prodajalk, ki morajo za 800€ mesečno poslušati takšne izpade, napade in prenašati tak primitivizem?”





Damir je na družbenih omrežjih objavil zapis, ki je dosegel številne. V eni izmed trgovin v Mariboru. Tam se je par, ki je nakupoval, grdo vedel do prodajalke. Deležna naj bi bila številnih žaljivk, nato še poslovodkinja. Na tem mestu se sprašuje: “Kako vidimo vrednost prodajalk, ki morajo za 800€ mesečno poslušati takšne izpade, napade in prenašati tak primitivizem?”

Na tem mestu se je poklonil vsem prodajalkam, ki imajo dnevno opravka z nekulutrnimi in žaljivimi ljudmi. “Zahvalimo se prodajalcem. Brez njih težko funkcioniramo in dajmo rečt, da ni vse samo po sebi normalno v lajfu!”

Njegov zapis objavljamo tudi v celoti, nelektoriran.

Kraj dogajanja. Euro Spin v MB. Romski par v vrsti z kar precej velikim nakupom lagano pobere in si natrga vrecke za sadje. Ne eno, ne deset. Prazne vrecke. Veliko njih. Opozori ga prodajalka, vljudno, da to ne more in da niso vrecke namenjene za odnasanje domov.. Reakcija tipa. Zaljenje prodajalke na najbolj primitiven nacin. Zaljenje izgleda itd. Ne bi raje v podrobnosti. Pride poslovodkinja, tudi ona opozori in mozakar pocaka, da se senior prodajalka odstrani in nov rafal zaljivk na ravni najvecjega primitivizma. Ker ga je zatozila! WTF. Tip je vrgel 200 evrov s pripombami v “svojem jeziku” in se zunaj spokal v mercedesa. Parkiran seveda cisto pred vhodom. Zakaj pisem? Ko to vidis, se sprasujem, kako vidimo vrednost prodajalk, ki morajo za 800€ mesecno poslusati taksne izpade, napade in prenasati tak primitivizem? Kapo dol gospodicna. Kot drugo se sprasujem in upam, da nista nakazilo socialne danes in ta dogodek povezana, ker v takem primeru je z naso druzbo nekaj zelo narobe. Kot tretje pa, ljudje, kultura in obnasanje je ogledalo cloveka. Mislim, da je delo prodajalke v nasih trgovinah izredno podcenjeno in tudi premalo placano. Ko pa se tole dozivis, pa se kot clovek komaj brzdas nazaj, da modelu ne sporocis nekaj po svoje in na stajerski nacin. Vemo kaksen. Respect vsem prodajalkam, ki imajo verjetno dnevno opravka s takim primitivizmom in se posebej za tako placilo. Ne cudim se, da se bo pri nas 1 x nasel nekdo, ki tega ne bo kar tako gledal. Potem pa… hja. kot druzba smo sli na vec straneh v… krasno. Zahvalimo se prodajalcem. Brez njih tezko funkcioniramo in dajmo rect, da ni vse samo po sebi normalno v lajfu!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.