00:44, pet, 19. Apr

Izredno obvestilo: Tekma Mariborčanov dobiva tretji polčas





Sredina tekma z RD Urbanscape Loka še ni “uradno” končana, sporoča RK Maribor: “Z žalostjo smo ugotovili, da se Škofjeločani niso držali pravil, saj sta na včerajšnji tekmi igrala igralca, ki nista opravila testiranja na COVID-19.”

FOTO:pixabay

V mariborskem studiu poudarjajo, da gre za veliko kršitev pravil, ki so jih klubi Lige NLB sprejeli na 13. izredni seji združenja Lige NLB: “Takšne nepravilnosti sicer neradi izpostavljamo, a pravila morajo biti enaka za vse. Še posebej v času epidemije moramo biti vsi 100-odstotno odgovorni, saj z neupoštevanjem pravil ogrožamo življenja igralcev in tudi njihovih družin.”

Vložili pritožbo

Pri RK Maribor Branik so že včeraj opozorili na nespoštovanje pravil s strani RD Urbanscape Loka. Pred začetkom tekme je na nepravilnosti opozoril mariborski trener Siniša Markota, a so vsi njegova opozorila ignorirali.

Klub je vložil pritožbo in pričakuje, da se bo tekma končala v korist RK Maribor Branik, saj je v pravilih jasno zavedeno, da ekipa, ki ni v popolnosti opravila testiranja na COVID-19, izgubi tekmo.

❗️ Pomembno obvestilo glede sredine tekme z RD Urbanscape Loka! ❗️

Sredina tekma z RD Urbanscape Loka še ni "uradno"…

Objavil/a Rokometni klub Maribor Branik dne Četrtek, 26. november 2020

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.