19:34, čet, 18. Apr

Izteka se rok za podaljšanje bivanja za študijsko leto 2022/2023 v Študentskih domovih Univerze v Mariboru





Študentski domovi Univerze v Mariboru obveščajo, da se v torek, 16. avgusta, izteka rok za prijavo na razpis za podaljšanje bivanja študentov v Študentskih domovih Univerze v Mariboru za študijsko leto 2022/2023. Prošnjo za podaljšanje morajo vložiti vsi tisti trenutni stanovalci Študentskih domov, ki bodo bivali v domovih v naslednjem študijskem letu.

Prijava na razpis je možna na spletnem portalu eVŠ na tej povezavi, razpis in vse dodatne informacije v zvezi s prijavo za bivanje pa so objavljene na spletni strani Študentskih domov Univerze v Mariboru.

Študenti lahko oddajo elektronsko prošnjo za podaljšanje bivanja na portalu eVŠ:

S kvalificiranim digitalnim potrdilom se obrazca po navadni pošti ne pošilja, temveč se prošnjo odda v eVŠ do 16. 8. 2022. Po navadni pošti se mora priporočeno poslati ali osebno oddati v Pisarno za študentske domove Maribor tiste priloge, ki se jih v prošnji označi, da jih bo vlagatelj oddal po pošti (na prilogi mora biti naveden sklic na št. prošnje).
Z uporabniškim imenom in geslom (brez kvalificiranega digitalnega potrdila) se mora podpisan obrazec prošnje, izpolnjene v eVŠ do 16. 8. 2022, s prilogami poslati priporočeno po pošti ali osebno oddati do 23. 8. 2022, v času uradnih ur Pisarni za študentske domove Maribor.

Z računom avtentikacijske in avtorizacijske infrastrukture AAI-račun (za novince: digitalna identiteta ista, s katero ste se vpisali na Univerzo v Mariboru; za študente UM: digitalna identiteta um.si) – obrazec se po pošti ne pošilja, temveč se prošnjo odda v eVŠ do 16. 8. 2022. Po navadni pošti se mora priporočeno poslati ali osebno oddati v Pisarno za študentske domove Maribor tiste priloge, ki se jih v prošnji označi, da jih bo vlagatelj oddal po pošti (na prilogi mora biti naveden sklic na št. prošnje).

Razpis za sprejem bivanja v Študentskih domovih je odprt do 1.6.2023

“Tisti, ki želite bivati v Študentskih domovih v naslednjem študijskem letu (2022/23) ne odlašajte z oddajo prošnje za sprejem, saj prej ko jo boste oddali, hitreje boste na Prednostni listi za sprejem v študentske domove. Prednostni seznam študentov za vselitve bo objavljen v sredini septembra 2022 na spletni strani študentskih domov. Študenti bodo nato na domači naslov prejeli odločbo o dodelitvi subvencije. Vabilo na vselitev bodo študenti prejeli v svoj EvŠ predal, kjer so vložili vlogo za sprejem. Seznam z datumi in urami vselitev bo objavljen tudi na spletni strani študentskih domov sd.um.si, “ še sporočajo.

Vlogo za subvencionirano bivanje lahko oddajo tudi tisti študenti, ki bodo oz. že študirajo na višješolskih programih.

Študenti lahko oddajo elektronsko prošnjo za sprejem bivanja na portalu eVŠ:

S kvalificiranim digitalnim potrdilom se obrazca po navadni pošti ne pošilja, temveč se prošnjo odda v eVŠ. Po navadni pošti se mora priporočeno poslati ali osebno oddati v Pisarno za študentske domove Maribor tiste priloge, ki se jih v prošnji označi, da jih bo vlagatelj oddal po pošti (na prilogi mora biti naveden sklic na št. prošnje).

Z uporabniškim imenom in geslom (brez kvalificiranega digitalnega potrdila) se mora podpisan obrazec prošnje, izpolnjene v eVŠ s prilogami, poslati priporočeno po pošti ali osebno oddati v času uradnih ur Pisarni za študentske domove Maribor.

Z računom avtentikacijske in avtorizacijske infrastrukture AAI-račun (za novince: digitalna identiteta je tista, s katero ste se vpisali na Univerzo v Mariboru; za študente UM: digitalna identiteta um.si) – obrazec se po pošti ne pošilja. Po navadni pošti se mora priporočeno poslati ali osebno oddati v Pisarno za študentske domove Maribor tiste priloge, ki se jih v prošnji označi, da jih bo vlagatelj oddal po pošti (na prilogi mora biti naveden sklic na št. prošnje).

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.