09:32, pet, 29. Mar

Janša v tvitu o sprejemu italijanskih zdravnikov izpostavil dežurstva svoje žene





Premier Janša je v tvitu, v katerem je opozoril na stanje v bolnišnicah, izpostavil tudi svojo ženo Urško Bačovnik Janša in njena dežurstva v bolnišnici.

Retvital je novico o tem, da sta v Sloveniji prva dva italijanska zdravstvenika, ki jo je sicer objavila Slovenska vojska. Ob tem pa je sam zapisal, da smo po okužbah med vodilnimi v Evropski uniji in da je intenziva bolj polna kot lani. Zdravstveni delavci so izčrpani, “žena pravkar iz 3 nočnega dežurstva v zadnjih 8 dneh,” je ob tem dodal in zapisal, da je prišla pomoč iz sosednjih držav.  Temu pa je sledil očitek, da določeni govorijo o protestih, diktaturi in kuhančkih. Zaključil je s ključnikom Dost je.

Da je kljub rahlemu upadu števila obolelih stanje še vedno kritično, je že v petek opozorila Mateja Logar, vodja skupine za covid-19. Upad se še vedno ne pozna na ljubljanski infekcijski kliniki. Že pred tem pa je vodstvo UKC Maribor prav tako izpostavilo, da imajo sicer nekoliko manj hospitaliziranih bolnikov s covidom na akutnih covidnih oddelkih, a da je stanje še vedno zelo resno.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.