22:41, pet, 19. Apr

Jarenina že četrto leto prizorišče nogometnega kampa





Pesnica nadaljuje uspešno delo in že četrto leto zapored organizira Nogometni kamp v okviru SLOVENIJA KAMP 2018. Med 2. in 6. julijem otroke in izkušene trenerje čaka pet dni nogometa, igre in veselja.

Nogometni kamp v Jarenini 2015
Nogometni kamp v Jarenini 2015

Lani se je v okviru SLOVENIJA KAMPA na igriščih v 12. krajih po Sloveniji, podilo okoli 500 malih nogometašev iz vse Slovenije. Letos pa se SLOVENIJA KAMP izvaja samo v Jarenini, vanj pa je vključenih 52 otrok.

Jani Sajko, vodja nogometne šole in Slovenija kampa v Jarenini: »V letošnjem letu smo se odločili, da kljub temu, da se organizatorji niso odločili za izvedbo vse slovenskega kampa, tega vendarle organiziramo v najbolj nogometni vasi, v Jarenini. Ker želimo ponuditi res kvalitetne treninge in druženje v kampu, smo letos omejili število udeležencev na 52 in tako žal nismo mogli sprejeti vseh, ki so želeli sodelovati. Dobro delo v nogometni šoli bomo prenašali na udeležence kampa in jim ponovno poskušali pričarati nepozabne trenutke. Večina udeležencev je povratnikov, kar je znak dobrega dela v zadnjih letih. In seveda želimo to letvico postaviti še višje.« 5 dnevni nogometni kamp je namenjen otrokom med 6. in 13.letom starosti.

Vsak dan med 7.30 in 16.30 bodo otroci deležni popolne oskrbe (zajtrk, malica, kosilo), dveh treningov in različnih animacij in presenečenj. Otroke bodo sprejele ekipe strokovnih sodelavcev, animatorjev in prostovoljcev, ki bodo skupaj z njimi, pet dni dihali nogomet, se zabavali ob animacijah, spoznavali prijatelje, se navajali na delo v skupini in v duhu fair-playa, spoznavali skrivnosti najlepše igre z žogo.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.