18:25, tor, 23. Jul

Jasmin Stavros bo 35 let glasbenih hitov v petek proslavil v Mariboru





V Festivalno dvorano Lent prihaja v petek, 21. oktobra 2022 Jasmin Stavros, ki letos obeležuje 35 let, odkar je izdal svoj prvi samostojni album.

V svoji karieri je nanizal več kot 100 nepozabnih hitov in nedvomno se ga je v dolgih letih kariere upravičeno oprijel vzdevek »Kralj zabave«. Njegovi glasbeni začetki sicer segajo v daljno leto 1969, ko je postal eden najbolj iskanih ter najbolje plačan bobnarjev v bivši Jugoslaviji.

V Mariboru bo obeležil častitljivi jubilej

Bobnal je za studijske posnetke že tedaj velikih zvezd, kot so Mišo Kovač, Josipa Lisac, Arsen Dedić, Ivica Šerfezi, Ljupka Dimitrovska, Duško Lokin, Neda Ukraden in mnogi drugi. Kot sam pravi, pa mu je največji finančni uspeh mu je prinesla pesem »Džuli« Daniela Popovića, za katero je v studiu bobnal eno popoldne in takrat zaslužil toliko, da si je lahko kupil stanovanje v Splitu.

Popularni »Staki« se v Maribor vrača natanko po sedmih letih. Glede na častitljiv jubilej, pa obiskovalcem koncerta obljublja domala vse hite, ki jih je nanizal v svoji zares bogati zgodovini. Spremljala ga bo splitska zasedba Naranča, s katero je doslej izvedel že več kot 1800 koncertov. Vstopnice za ta nepozaben dogodek, so na voljo na vseh prodajnih mestih eventim.si, pa tudi na vratih Festivalne dvorane Lent, uro pred začetkom prireditve.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.