02:31, pet, 29. Mar

Josip Iličić iskreno: “Na igrišče v Mariboru sem prišel praktično iz gostilne”





Josip Iličić si je na pripravah v Turčiji čas vzel tudi za balkanske medije, poroča Športni dnevnik Ekipa. V pogovoru je odkrito spregovoril več različnih tem, med drugim tudi o zanimanju Crvene zvezde in vrnitvi v Maribor.

“Zelo lepo se je vrniti domov. Odločil sem se, da se vrnem vsaj za pol sezone in pridem malo k sebi. Naveličal sem se igranja vsake tri dni. Tovrsten tempo me je utrujal. Po vsem, kar sem preživel, sem moral spustiti žogo, priti domov in znova spregovoriti po naše, pa tudi znova najti samega sebe kot nogometaša,” je med drugim povedal v obširnem intervjuju.

Ni treniral, bilo mu je težko

Odločil se ja za prestop v Maribor: “Rad sem direkten, moj cilj je, da postanemo boljši. To je največji klub v Sloveniji. Zmagovalno miselnost skušam prenesti na ekipo. Na igrišče sem prišel praktično iz gostilne. Nisem treniral, težko je bilo. Na srečo nisem bil nikoli huje poškodovan. Zdaj sem v formi, treniram vsak dan. Kariero sem naredil na kakovost, ne na fiziko. Nogometa sem se naučil na ulici, tako bom igral do konca. Ko fizično ne bom več mogel, bom odnehal.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.