12:08, čet, 18. Apr

Jubilejni 10. Selniški tek





Pri hladilnici sadja se je v soboto, 12. maja, zbralo veliko število tekačev različnih starosti. Potekaj je 10. jubilejni Selniški tek, ki ga je organiziral CB Radio klub Selnica ob Dravi.

Tek so letos otvorili predšolski otroci, ki so v spremstvu staršev pretekli 200 m. Za udeležbo so bili nagrajeni z priznanjem, medaljo ter majico, zanje pa so pripravili tudi malico. Nato bi morali teči tudi osnovnošolski otroci, a so se le-ti morali udeležiti športnega dne v šoli in jih zato žal ni bilo.

Ob pol deseti uri so na start stopili občani in občanke občine Selnica ob Dravi, ki so morali preteči 1500 metrov. Vsi so progo tudi uspešno pretekli in ponosno prispeli v cilj. Kljub utrujenosti in zadihanosti pa so nato spodbujali tudi tekače , ki so si zastavili preteči 5000 ali celo 10000 m, ki jih je bilo vsega skupaj kar 66. Ker je bila njihova proga dokaj dolga in bi tako lahko prišlo do kakšnih poškodb so za varnost poskrbeli člani CB Radio kluba, ki so bili razkropljeni po progi in so bili s svojimi radii ves čas na vezi.

Tekaški dan so vsi prestali odlično, predvsem pa so bili zadovoljni sami s seboj, saj so vsi dosegli cilje, ki so si jih zadali.

Druge novice

Comments

  • violeta

    14 maja, 2012

    zakaj pa ni nobene slike od predšolskih otrok,ki so otvorili tek…mislim,da bi bil marsikateri starš zelo vesel da bi videl svojega ponosnega otroka ki se trudi…..res škoda upam da boste dali kakšno slikico gor….lep pozdrav…Violeta

    Replay
    • admin

      15 maja, 2012

      Hvala za vaše opozorilo, slike bomo naložili še danes.

      LP,
      Ekipa Lokalec.si

      Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.