12:18, čet, 4. Jul

Jutri veliki zaključek Poletnega tabora





Ta petek (19. 8.) izvajalci Poletnega tabora pripravljajo velik zaključek za vse otroke in njihove starše, ki bi želeli izkusiti delček športnih, kulturnih in zabavnih dejavnosti. Z igrami brez meja pričnejo ob 17h. Da bi omogočili veselje čim več otrokom, so iz Občine Hoče-Slivnica sporočili, da je prireditev brezplačna. V primeru slabega vremena, pa jo bodo prestavili na prihodnji petek (26. avgusta).
poletni tabor hoce

Aktivne počitnice je v Poletnem taboru Občine Hoče-Slivnica preživelo 45 otrok in mladostnikov. Vsakodnevno so se družili, spoznavali okolico in se enkrat tedensko odpravili na ekskurzijo v okoliške kraje. Uživali so v športnih, kulturnih in drugih kratkočasnih aktivnostih.

poletni tabor hoce 2

Svoje vtise in doživetja bodo tako udeleženci kot njihovi starši in ostali zainteresirani združili na Velikem zaključku poletnega tabora, ki bo v petek, 19. avgusta 2016 pred Kulturnim domom v Hočah. Na prireditvi se bodo lahko otroci preizkusili v modni reviji, poslušali glasbo znanega DJ-ja, se razgibali na več napihljivih igralih, se preizkusili v XXL nogometu z znanimi športniki, testirali vožnjo na poligonu varne vožnje za male in velike ter zaplesali ob živi glasbi. Starši bodo lahko sodelovali na kvizu, se skupaj z otroci udeležili srečelova in nastopa pravega čarodeja. Vsi udeleženci bodo lahko uživali v lokalni kulinariki in sproščenem klepetu.
Dodatne informacije so na voljo na spletni strani Občine.

Po uspešno izvedenem premiernem Poletnem taboru, je Marko Soršak, župan Občine Hoče-Slivnica, izrazil veselje nad tovrstnim poletnim dogajanjem in obljubil, da bo: “dogodek za mlade zagotovo postal tradicionalen, saj se je pokazalo, da starši in otroci potrebujejo tovrstne dejavnosti tekom poletja. Verjamem, da bo Poletni tabor naslednje leto zopet hit poletja.

poletni tabor hoce 5

Ideja o Poletnem taboru se je razvila najprej zaradi skrbi, ki so jih imeli starši, ki v času poletnih počitnic ne najdejo varstva za svoje najmlajše. Iz tega pa se je razvil pester program, ki je oplemenitil počitniške dni vsakega udeleženca.
Izvajalci Poletnega tabora so bili člani lokalnega Društva Mušnica, ki so poskrbeli za pester in “najugodnejši program in pri tem izbrali še kompetentne vzgojitelje in vaditelje“, so poudarili na Občini Hoče-Slivnica. Zaradi zagotavljanja večje kakovosti storitev, so k sodelovanju povabili še člane Športnega društva ABC šport, ki so specializirani za športno vadbo otrok in mladostnikov. Odzvalo pa se je tudi precej lokalnih društev, ki so dodatno prispevali k pestrosti in kakovosti programa.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.